Hirdetés

Let It Die - az új fejlesztői napló is olyan beteg, mint a játék

|

Suda51 új játéka, a Let It Die új értelmet ad majd az erőszakos szónak, a második fejlesztői naplóban pedig megtudhatjuk róla, hogy... nos, valójában fogalmunk sincs mi történik, de az biztos, hogy erősen felnőtteknek szóló anyagról van szó.

Hirdetés

A No More Heroest, a Shadows of the Damnedet, a Killer is Deadet és a Lollipop Chainsawt jegyző Suda51 vadonatúj játéka bizony nem az a cím lesz, amit a szülőknek mutogatni fogunk a játékok áldásos hatásait prezentálva, hiszen a Let It Die brutálisabb, erőszakosabb és betegebb lesz, mint eddig bármi, amit Goichi Sudától láthattunk. 

A Let It Die második fejlesztői naplójában folytatódik az őrület: a beszélgetést a csapat sztárja, Uncle Death vezeti (bizonyára Suda úr az), aki gameplay jelenetek bevágása közepette arról kérdezgeti a játék fejlesztőit, Hideyuki Shint és Kiwakót, hogy milyen a játékmenet és mit kell pontosan az alatt érteni, hogy "roguelike" és "hack and slash" az ő értelmezésükben. 

A kizárólag PlayStation 4-re készülő Let It Die-nak még nincs megjelenési dátuma, de az biztos, hogy free-to-play lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)