Hirdetés

Letartóztatták a férfit, aki kiszivárogtatott 45 percet a Starfieldből

|

Más is volt az elkövető rovásán, aki egy egész világ előtt bizonyította, hogy nem ő minden idők legzseniálisabb bűnözője.

Hirdetés

Kevéssel azután, hogy a Bethesda elkezdte kiküldeni a Starfield tesztkódokat a sajtónak és a tartalomgyártóknak, több embargósértés is történt, hirtelen sokszorosára nőtt annak az esélye, hogy óvatlanul belefussunk egy-egy masszív spoilerbe. De mindez sehol sem volt ahhoz az ámokfutáshoz képest, amit Darin Harris vitt végbe.

A 29 éves férfi nem elsősorban azzal szerzett magyának gyorsan múló hírnevet, hogy összesen mintegy 45 percnyi anyagot osztott meg a Starfieldből, hanem hogy ritka ügyetlenül játszott, a beszámolók szerint nyilvánvalóan fogalma sem volt arra, hogy mit is kellene csinálnia. Ebből még a virálissá vált klipek dacára nem lett volna komolyabb baja, de Harris nem érezte, hogy hol a határ.

Hirdetés

Képes volt feltölteni egy videót, amiben a bénázása miatt mentegetőzött, mivel nem "videojáték-szakértő", és egyúttal kicsit dicsérte is a játékot Todd Howardnak címezve. A legostobább húzása azonban csak ezután következett.

Elkezdte meghirdetni a Mercari oldalán azokat a Starfield témájú cuccokat (a játék különböző kiadásait, a játékhoz készült karórást és egyebeket), amiket a munkahelyéről, egy raktárból lovasított meg. Sőt videókat töltött fel, amelyeken bizonyítja, hogy elment a FedExhez, és fizetett a fuvarokért.

Harrist, aki szorgalmasan gyártotta a saját maga ellen szóló a bizonyítékokat, augusztus 24-én a Tenessee-i seriffhivatalban rabosították, hiába kezdte el aznap törölni a terhelő videókat és posztokat, két szabálysértés (marihuána birtoklása és 1000 dollárnál nem nagyobb értékű lopás), valamint egy bűncselekmény (lopás 2500 és 10 000 dollár közötti értékben) vádjával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)