Hirdetés

Letartóztattak egy alabamai rendőrt, mert Pokémon kártyákkal futott ki egy boltból

|

Van az a szintje a TCG-őrületnek, amit már nekünk is nehezünkre esik feldolgozni.

Hirdetés

Az Egyesült Államok Oxfordjában nagy lehet a Pokémon biznisz. Mással legalábbis nem tudnánk indokolni azt, hogy Josh Hardy megpróbált kártyákat lopni az ottani Walmartból, egészen egyedi módon értelmezve a klasszikus "Szerezd meg hát mind!" szlogent. Az alabamai helyi újság, az Advance Local jelentése szerint szombat este az ottani rendőr besétált az üzletbe, és a biztonsági őrök szeme láttára nyitogatni kezdett Pokémon TCG csomagokat, majd a zsebeibe tömködte a lapokat. Mindezt egyenruhában, hogy még szebb legyen az összhatás.

A rendőr ezután megpróbált kisétálni a boltból, és amikor az ott dolgozók megpróbálták megállítani, akkor futni kezdett.

Hirdetés

Josh Hardyt azonnal feljelentették, és kollégái hamar meg is találták őt egy helyi étteremben. Megvádolták lopással, és be is tessékelték a Calhoun megyei börtönbe. A helyi seriff, Matthew Wade közleményben ítélte el az esetet:

"Szégyenkezve kell jelentenem erről a helyzetről, és a tényről, miszerint Hardy szolgálata ezzel végetért a Calhoun megyei seriff irodánál. Bemocskolta a hivatalunk és szolgálatunk hírnevét. Mint seriff megígértem, hogy átlátható intézkedéseket hozunk, és hogy minden kollégánk felé magas elvárásokat állítunk."

Az kétségtelen, hogy nem ez volt a helyi rendfenntartók legbüszkébb napja, és az eset részben rávilágít arra a féktelen őrületre is, ami az értékesebb Pokémon kártyák körül pörög

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)