Hirdetés

Létezik annál nyugtatóbb, mint postásként járni a '80-as évek Amerikáját?

|

Csodaszép környezettel és relaxáló zenével kapcsol ki minket a Lake.

Hirdetés

Noha a Death Strandingben is elsősorban csomagok leszállítását végeztük, azt a legnagyobb jóindulattal sem foghattuk volna rá Hideo Kojima játékára, hogy kimondottan pihentető lenne. Nem úgy, mint egy indie csapat, a Gamious nyitott világú kalandjátéka, a jóval nyugisabb Lake.

Hirdetés

A sztori szerint 1986-ban, az észak-amerikai Oregonban járunk, és egy negyvenes éveiben járó nő, Meredith Weiis áll a középpontban, aki átmenetileg szünetelteti a nagyvárosi karrierjét: hazaköltözött szülővárosába, hogy édesapját helyettesítse postásként. Meredith-t irányítva két hetet fogunk eltölteni a páratlan szépségű Providence Oaks-ban, ahol levelek kézbesítése közben megismerkedhetünk a közösséggel is. A fejlesztők szerint számos módon hatással lehetünk majd Meredith történetének alakulására, a befejezést pedig különösen drámainak ígérik. 

A klasszikus point & click élményt, szabad vezetés-szimulátort és modern narratív kalandot ötvöző Lake várhatóan 2020 végén fog megjelenni PC-re (Steamen). Nektek hogy tetszik a trailer alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)