Hirdetés

Letöltési gondok a Microsoftnál

|

A Microsoft az Xbox 360 egy éves premierje kapcsán pár hete bejelentette, hogy hamarosan filmek és televíziós sorozatok válnak elérhetővé az Xbox Live Marketplace oldalán, ráadásul HD felbontásban.

Hirdetés

Ezt az ígéretüket be is tartották, ám úgy tűnik a technika bizony kifogott rajtuk. A hatalmas érdeklődés miatt ugyanis a szolgáltatás beindítása után nem voltak képesek kiszolgálni maximális sávszélességgel az igényeket, így sokan kénytelenek várni a megvásárolt tartalom megtekintésével, nem is keveset. A Microsoft természetesen azonnal reagált, elismerte a hibát és már javában azon fáradoznak, hogy mindenki gyorsan tudja letölteni a kiválasztott sorozatot, vagy épp filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)