Hirdetés

Élettel telibb erdők a Fable 3-ban?

|

Nem tudom ki vette észre, de az eddigi Fable részekben csak rosszarcok, és mi kóboroltunk a terepen.

Hirdetés

A Lionhead vezető művésze szerint a Fable 3 nem csak játékmenetbeli újdonságokat hoz majd. John McCormack elmondta, hogy őt már az első rész óta nagyon zavarja, hogy a Fable térképei túlzottan sterilek.

McCormack szerint a probléma azért áll fent, mert nagyon nehéz rábeszélni a grafikusokat, animátorokat, hogy olyan marhaságokkal foglalkozzanak, mint a nyuszkók, lepkék, meg ilyenek, amikor inkább az átvezetőkkel pepecselnének, a főhőst tupíroznák, vagy a főbb szereplőkkel foglalkoznának. Ennek azonban vége, mert a Fable 3 csapata most már ilyen apróságokkal is foglalkozik. Eddig elkészült néhány nyuszi, lepke, holló, kutyus, szentjánosbogár...sőt már egy tehén elkészítésébe is belefogtak. Az egyetlen negatívum, hogy korántsem biztos, ezek a kis mütyürök a végső játékba is bekerülnek. Pedig kellenének, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)