Hirdetés

Levédették a "Fus Ro Dah" kifejezést

|

Fogta magát minap a ZeniMax és "Fus Ro Dah" belépővel levédette az imént elhangzott, játékosok körében rendkívül népszerű kiáltást.

Hirdetés

A Bethesda anyavállalatának számító ZeniMax - látva a Fus Ro Dah kifejezés felettébb sikeres megnyilvánulásait - betért a megfelelő helyre és rátette kezét a Skyrim játékosok szívének oly kedves kiáltásra.

A "Fus Ro Dah" kifejezés a védjegyek alapján feltűnhet csengőhangok, ruhafajták, táskák, hátizsákok, videojátékok, figurák és sapkák képében is, ami természetesen nem jelenti azt, hogy fel is fognak tűnni, de botor lélek lenne a ZeniMax kihagyni eme nagyszerű lehetőséget a pénzkeresésre és a rajongók igényeinek kielégítésére.

Emlékezzünk meg a szóban forgó, szállóigévé vált három legendás szóról, de nem a kifejezés eredeti értelmében véve, ugyanis Nightwolf mutatta be nekünk egy hatalmas boss legyőzése közben a Fus Ro Dah valódi jelentőségét. FUS RO DAH!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)