Hirdetés

Működő légdeszkát épített a Lexus

|

A Lexus azt állítja, hogy ők megépítettek egy működő légdeszkát, viszont mint sok esetben, ezúttal is van egy kis csavar.

Hirdetés

Már 2015 van, viszont egy kicsit el vagyunk csúszva azokkal a technológiai újításokkal, amiket a Vissza a jövőbe anno megjósolt nekünk. A Nike már letudta a maga részét a világító, önmagát bekötő cipővel, de a légdeszka építésére tett kísérletekkel még nem vagyunk teljesen kibékülve. Most a Lexus ugrott neki a projektnek, hamarosan pedig szeretnék bemutatni, hogy mire jutottak.

A Hendo kicsit ormótlan deszkájával ellentétben a Lexus azt ígéri, hogy a Lexus Slide szép, igényes formatervezés eredménye, a felhasznált anyagok pedig ugyanolyan körültekintően kerültek kiválasztásra, mint az autóik esetében. Ez eddig mind csodálatosan hangzik, viszont az egyetlen probléma, hogy a Slide szintén a mágneses levitáció elvén alapszik (folyékony nitrogénnal hűtött szupravezetőket használ), tehát a működéséhez speciális mágneses pályára van szükség.

Sokan kételkednek is emiatt abban, hogy valódi áttörés történt a légdeszkák területén, viszont Spanyolországban, egy Cubelles nevű faluban megtalálták a javában épülő pályát, tehát valami tényleg készülődik.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)