Hirdetés

Lezajlott a D-LAN

|

Szép város Dunaújváros, de még szebb volt a múlt hétvégén, amikor is megrendezésre került a negyedik D-Lan party. A rendezvény messze túlmutatott önmagán, hisz' amellett, hogy az érdeklődők három játékban mérhették össze tudásukat, név szerint CS, NFS: UG 2, valamint az RTS-ek örök sztárja, a Warcraft III, neves hardvergyártók képviseltették magukat a bemutatókon (GeF 7800 például). Persze a feszt nem csak ebből állt, időtöltés gyanánt sokan Fifáztak, BF2-ben ölték egymást, vagy épp a Headshot! felirat látszott egyik másik player monitorján az UT 2004-ből. Természetesen mit érne a verseny nyertesek nélkül, nemde? Akkor lássuk sorban őket: Counter Strike bajnok a HcG, őket követte a team.aI, és az utolsó dobogós helyen a iDN_HOC szerepelt. NFS-sztárok név szerint Lecsek, Jhonny018 és Zotya voltak (ilyen sorrendben), Warcraft téren pedig SapeeTT első, Collector második, Brut pedig a harmadik helyet tudhatta magáénak 1v1-ben. Díjakról olyan nevek gondoskodtak, mint a DTK Computer Hungary Foxconn (alaplap), az ASUS (alaplap+vga), illetve az A4 Tech. A CS bajnok csapat pedig az Fragpoint Internetkávézóban összemérhette tudását az országelső xDk csapattal. Gratulálunk mindenkinek, akik pedig kicsit lecsúsztak a díjakról, azok meg nagyon remélem jól mulattak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)