Hirdetés

Lezajlott a WCG 2005

|

A szombati nappal bezárólag lezajlott a World Cyber Games 2005. Szombat reggel már fél tíz körül óriási tömeg gyülekezett, közöttük is már rengeteg játékos, akik már készülődtek a Counter-Strike: Source öt-öt elleni csapatjáték országos selejtezőjére. A hatalmas tömeg ellenére a hangulat remek volt, minden probléma nélkül zajlott. A HUNGEXPO adta helyszínen, a B épületben megtalálható volt mozivetítés, játszóház, valamint informatikai cikkek. Miközben a gyerekek a WCG 2005-öt nézi, a családfő elmerülhetett a különböző műszaki dolgokban, addig a család hölgy tagjai is szabadon választhattak a neki tetsző dolgok között. A játékosok 10 órától elfoglalhatták helyüket, ezelőtt természetesen minden ellenőrzésre került. A kezdés pontosan zajlott, már csak a bellítások miatt volt csúszás, valamint a hangkommunikációs program problémája miatt, ám ez is megoldódott. A játékosok nem idegeskedtek, csak mosolyogtak. A B pavilon négy részéből egy büfé a maradék háromnál pedig további kiállítások zajlottak. A résztvevők otthonról hozott elemózsiával láthatták el magukat, vagy a büfében étkezhettek. A napi eseményeket projektorral folyamatosan vetítették. Az első kör végén rengeteg papírforma eredmény született. Meglepetés volt a hA győzelme az XDK [ 2] ellen, 16:14-re győztek. Szoros volt még a Mazsola mérkőzése a dL-lel, ám ők kikaptak 14:16-ra. Forrás: eSPORT.HU

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)