Hirdetés

Lézerágyúkkal a valóságban

|

Néhány éve felfoghatatlan lett volna, hogy az életben is igaz az, hogy egy sci-fis akciójátékban látott lézerágyú eliminálja a rosszfiúkat. Most azonban a videójátékokban előszeretettel alkalmazott lézerágyú már valóság. A Skyguard az amerikai kormány számára kifejlesztette legújabb lézeralapú légvédelmi rendszerét. Egy ilyen berendezés 10 kilométeres körzetben bármit képes megvédeni, akármilyen légi támadástól. Legyen az földről indított rakéta, bomba, ellenséges repülőgép, vagy bármilyen légi betolakodó, a Tactical High Energy Laser bármit képes megsemmisíteni. Nos, én a magam részéről a transzportert szeretném a legközelebbi videójátékból életbe történő hihetetlennek tűnő operációkat illetően :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)