Hirdetés

LFS @ HSW

|

Nos, kicsit segítek a hír címének megfejtésében :D Kedvenc szimulátoros/autós rovatunk, a Hungarion Sim World csapat írt egy eléggé szépséges cikket, az alighogy elkészült Live for Speed című autós reménysugárról. Szerintem mindenkinek érdemes ezt elolvasni, nem csupán azoknak, akik szeretik az autós játékokat. Előbb azonban egy kis részlet:

"Ha pár szóban jellemeznem kellene az LFS-et, akkor talán azt tudnám mondani, hogy egy igazi verseny szimulátor, szuper grafika, nincsenek benne illúzióromboló elemek, hangok mesterkéltnek tűnhetnek, de élvezhetők, fizikája az egyik legkiemelkedőbb a kategóriájában, a multiplayer pedig egyszerűen fantasztikus."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)