Hirdetés

Vegyél egy könyvet és nyerj egy éves GameStar előfizetést

|

A Libri könyváruház nyereményjátékában egy többek közt egy éves GameStar előfizetés is gazdára talál.

Hirdetés

Nem csak a GameStar rajongók számára lehet fontos a most következő hír, de most itt a remek lehetőség, hogy egy éves előfizetést nyerjetek kedvenc magazinotokra.

A Libri könyváruház különleges akciót hirdet a képregény, fantasy és a sci-fi műfaj szerelmeseinek, melynek nyereményei közt gazdára lel 2 darab Civilization társasjáték (ezt azért mi is kérdés nálkül vinnénk), ami a közkedvelt PC-s stratégiai játék alapján készült, továbbá 1 darab Drakula társasjáték (ennek sem állnánk ellen), ráadásként pedig egy 1 éves GameStar előfizetés (ezt éppen mi csináljuk, szerintünk ütős).

A részvételhez nem kell mást tennetek, mint venni egyet a meghirdetett könyvek bármelyikéből, majd elküldeni a csatolt kvíz megfejtéseit. A határidő azonban szűkös, hiszen az ajánlat csak 3 napig él, de ezalatt 25-60%-os kedvezménnyel vásárolhattok a Libri kínálatából, és ha szerencsétek van, tiétek lehet a fent említett, értékes nyeremények egyike is. Az akció teljes leírását ITT találjátok. Gyorsan lehet nekivágni, a szerencsés nyertest pedig örömmel köszöntjük majd előfizetőink között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)