Hirdetés

Life is Feudal: MMO - hamarosan indul a nyílt béta

|

A túlélőjáték vázára egy nagyobb léptékű szerepjátékot is felhúznak a készítők, ez lesz a Life is Feudal: MMO, amit novemberben mindenki kipróbálhat egy nyílt béta keretin belül.

Hirdetés

A Life is Feudal eredetileg egy, a Mount & Blade harcrendszerének részletességét és a túlélőjátékok rendszereit, így a gyűjtögetést, az építkezést, a craftolást és karakterünk igényeinek menedzselését vegyítő sandboxként indult. Azóta a készítők ezt a módot átkeresztelték Life is Feudal: Your Ownná, emellett pedig kiadtak egy városépítő stratégiát Forest Village alcímmel, illetve egy sokkal nagyobb léptékű játék készítésébe is kezdtek Life is Feudal: MMO címmel.

Hirdetés

Ehhez a kilenc négyzetkilométeres pályát egy negyvenkilencszer nagyobb játéktérré bővítették, a játékosok maximális létszámát pedig 64-ről tízezerre emelték szerverenként. Így az egyes játékosok ügyei helyett várhatóan a Life is Feudal: MMO elsősorban a különböző céhek és csoportosulások közötti harcokról és politikai játszmákról szól majd, amiből hamarosan egy kis ízelítőt kaphatunk majd. November 17-én indul a játék korai hozzáférésű változatának steames árusítása, ezzel együtt pedig egy nyílt béta is.

A Life is Feudal: Your Own tulajdonosainak azzal hálálja meg eddigi támogatását a Bitbox csapata, hogy kapnak egy karakterjegy nevű ingame tárgyat, amivel a free-to-play kezdőszigetről átmenetnek a játék fő területére. Az MMO-változatról egyébként több videót találtok a Life is Feudal YouTube-csatornáján, az alábbi például a legérdekesebb feature-öket mutatja be.

Mit gondoltok, az MMO-változat érdekesebb lehet, mint a túlélőjátékként megjelent verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)