Hirdetés

Life is Strange 2 - ezzel a videóval hergelnek megjelenés előtt

|

Ha vevők vagytok erre a különleges hangulatra és játékélményre, akkor a Dontnod Entertainment minden megtesz majd a jelek szerint, hogy megint megkapjátok a bizsergető érzést. Launch trailer mutatja az utat, lehet rákészülni.

Hirdetés

Nem nagyon szeretném ismételni maguknat, ha már egyszer Csirke olyan szépen, összeszedetten leírta nektek, hogy milyen is lesz a Life is Strange 2, én, mint az első évad elég vehemens rajongója (most tekintsünk el attól, hogy kicsit azért zavart, hogyan vált minden döntésem semmissé a végjáték tekintetében), nagyon várom a következő kalandot.

Hirdetés
 

A Roads címet viselő első epizód Sean és Daniel Diaz kalandjait vezeti fel, erről szól a következő kedvcsináló.

Ha nem volt meg, akkor a premier előtt érdemes a The Awesome Adventures of Captain Spirit ingyenesen letölthető cuccot végigvinni, bár van benne egy olyan fejtörő (a telefonos), ami meglehetősen arcot tenyérbe temetős, jól megizzasztotta a közösséget. Ezzel együtt neten ott a megoldás, ha valaki épp emiatt akadna el, bátran keressen rá, nem szégyen az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)