Hirdetés

Life is Strange 2 - megtudtuk az első részleteket

|

A Dontnod ígéretéhez híven bejelentett mindent, amit a Life is Strange 2-ről alapvetően tudni érdemes.

Hirdetés

Szeptember végén jön a Life is Strange 2 első epizódja, amit félig-meddig a The Awesome Adventures of Captain Spirit vezetett fel.

Hirdetés

A középpontban egy testvérpár áll, egy 9 és egy 16 éves fiú (Daniel és Sean). Mi utóbbit irányítjuk, a kisebb folyamatosan figyeli és tanul cselekedeteiből. Egy tragédia után Mexikóba igyekeznek Seattle-ből. Az első részhez hasonlóan a folytatásban is komoly döntéseket kell meghoznunk, és persze a következményeket is nekünk kell vállalnunk. A fejlesztők ígérete szerint a játék olyan problémákat feszeget majd, amelyekkel mindenki azonosulni tud, így pedig morális dilemmákból sem lesz hiány a játék során.

Ráadásul az is kiderült, hogy a Life is Strange 2-ben egy vadonatúj különleges képesség lesz a középpontban, de a fejlesztők egyelőre nem árulták el, hogy pontosan mi az. Azért sejteni már lehet.

Nézzétek meg az első igazi trailert:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)