Hirdetés

Life is Strange: True Colors, Fallout: New Vegas és Medal of Honor - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jobbára most is nosztalgiázunk, de azért akad pár friss cím is a listánkon.

Hirdetés

Akármennyire is szeretnénk, képtelenség minden, bennünket érdeklő játékon már a megjelenése környékén végigmenni, főképp azért nem, mert az időnk véges. Szóval priorizálni vagyunk kénytelenek, amiből az következik, hogy akár olyan címekre is csak hosszú évekkel később keríthetünk sort, amelyeket instant klasszikusként vonultak be a történelembe.

Bár ezek fénykorukban vitathatatlanul nagyobbat ütöttek, mi sem bizonyítja jobban időtállóságukat, mint hogy még ma is képesek megragadni azt, aki első alkalommal találkozik velük.

Hirdetés

HP - Nem akarom szépíteni, megint rákaptam a Modern Warfare élményre, miután Xboxra költözködtem át vele (a PS5-ön külső vinyóról futott a játék, és elkezdett erősen szaggatni, ráadásul az Activison működése óta legborzalmasabb játékdarabolási és telepítési mechanizmus miatt rendre el is vesztettem data packokat). Xboxon sem volt könnyebb és logikusabb a telepítés, de most azóta legalább minden rendben vele, én pedig a Shoot House és Shipment bűvkörében vezetem le dolgos hetem feszültségét. Mellette némi WRC 10, amitől sajnos nem vagyok elájulva, röhejes, hogy next-gen konzolerő és SSD mellett screen tearing, szaggatás és szégyenteljesen lompa textúramegjelenítés jellemzi a látványt. Miután az ember látja, hogy egy Ghost of Tsushima mire képes az új PS-en, megalázó élmény ilyen optimalizálatlan technikai megoldással találkozni. Bocs a kisregényért, ez kikívánkozott.

Paca - Újabb Annapurna játék érkezett a héten, és minden jel szerint remek lett a The Artful Escape, úgyhogy megpróbálok majd erre időt szakítani. Elkövettem azt a hibát, hogy megmutattam a barátnőmnek a Forza Horizon 4-et, és mivel a Test Drive Unlimited játékokat anno nagyon szerette, ez is azonnal behúzta. Szerencsére van a lakásban elég konzol és kijelző, hogy ez egy áthidalható probléma legyen.

Csirke - Magam sem értem, hogy miért, de újra elővettem a Marvel's Avengerst, és elkezdtem végigpörgetni a korábban kimaradt küldetéseket, illetve a War for Wakanda DLC-t. Az utóbbi nem is olyan rossz. 

Zs - Már nagyon ki voltam éhezve egy igazi beszippantós élményre, és szerencsére sikerült rávennem magam, hogy vásárlás helyett egy korábban behúzott címet folytassak, így végre én is elmerültem a Fallout: New Vegas világában. Az első néhány óra alapján nagyon élvezem a kalandozást, de egy ilyen remekműnél az lenne a meglepő, ha másképp éreznék.

MattMadzz - Nem igazán fogtam fel annak idején a 2010-es Medal of Honor történetét, a közelmúlt eseményei azonban eszembe juttatták és egyébként is nagy kedvencem volt, úgyhogy a hétvégén kipörgetem az egyjátékos módot, aztán megnézem, hogy találok-e még bárkit Kabul City Ruins vagy Kandahar Marketplace virtuális tereiben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gucs - Az a helyzet, hogy a Hades egy nagyon profin összerakott játék, és szerintem az egyik legjobb roguelike és indie cucc, amihez valaha szerencsém volt. Talán még a Hand of Fate szériának és a Darkest Dungeonnek sem sikerült ennyire beszippantania, mint Zagreus kalandjának. A görög mitológia miatt a körítés nálam telitalálat, és hiába gyűrtem már le többször is a címszereplőt, sanszos, hogy tartogat még meglepetéseket a játék. Szóval remélhetőleg a hétvégén is sikerül még párszor kijutni az alvilágból.

Szabi - Régi elmaradásaimat, a Fable második és harmadik részét nyüstölöm. Még ennyi év távlatából is csodálatos, amit a Lionhead összehozott, abszolút nem csúfolja meg az első részhez fűződő gyengéd érzéseimet a folytatás. Emellett a komákkal felváltva nyomjuk a Halo: The Master Chief Collectiont és a Gears of War részeket. Röviden: kihasználom a Game Passt, amennyire csak lehet.

Hunter - Még nem tudom, hogy vagyok-e akkora New World-lázban, hogy beleöljek további 20+ órát a bétába, de amit biztosan tudok, hogy a Spider-Man: Miles Morales befejezését már régóta halogatom. A PS Showcase bepörgetett most annyira, hogy nekiugorjak a cuccnak, aztán meglátjuk, hogy marad-e még idő a kedvenc MMO-karaktereimre is.

Szada - Amikor éppen nem a feleségem születésnapját ünnepeljük, akkor folytatom a Game Pass-hadjáratomat és igyekszem pótolni minden címet, ami érdekel a felhozatalból, mielőtt kikerülnének a szolgáltatásból. A Hades folyamatban van, de nemrég felkerült a Breathedge is, amivel könnyed hangulatának köszönhetően ki tudom majd kicsit fújni a gőzt. A listán van a Twelve Minutes is a koncepció és a remek szinkron miatt, valamint mindenképpen szeretnék belenézni majd a kicsinosított Mystbe. Ne, Control, kérlek ne nézz rám így, sorra kerülsz, esküszöm!

Kivi - Egyértelműen csak az NBA 2K22-t fogom nyüstölni, hiszen a héten jelent meg a játék, és az első napokban mindig izgalmas belerázódni a játékmenetbe és megszokni az újításokat. A tavalyi kiadáshoz képest konzolgenerációt is váltottam, így még jelentősebb az eltérés.

Chava - Már épp kezdtem belefásulni a xenomorfok halomra ölésébe, amikor felbukkant a horizonton a Life is Strange: True Colors. Míg-e sorokat írom, végigfut a telepítés, aztán fejest ugrom az emocionálisnak ígérkező kalandba.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)