Hirdetés

Lineage II - Halálos verekedés

|

Tragédiába torkollott a hazánkban is népszerű online szerepjáték két megszállott játékosának összetűzése.

Hirdetés

Az Ural hegyvonulatának déli csücskében fekvő Ufa városában történt az eset. A Komsomolskaja Prawda tegnap adta hírül, hogy egy 22 éves egyetemi hallgató, s egy 33 éves taxisofőr - mindketten nagy rajongói a Lineage II-nek, ám rivális klánok tagjai - egy buliban akkor kezdtek vitatkozni, amikor kiderült érdeklődési körük, s nyilvánvalóvá vált, hogy a virtuális világban halálos ellenségek. A szóváltás tettlegességig fajult, mely során a taxisofőr olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy kórházba szállítás közben elhunyt.
Az eset nem áll példa nélkül, hiszen szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt egy Lineage II klántalálkozó végződött halálesettel.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)