Hirdetés

Lineage II The Chaotic Throne: Gracia Final - Öt éves a Lineage II

|

Az MMO-készítésben jártas NCSoft egy vadonat új és teljesen ingyenes kiegészítővel kedveskedik a Lineage II szerelmeseinek.

Hirdetés

Örülhet az, aki a kezdetektől aktív részese a Lineage II világa történéseinek, hiszen az ötödik Lineage II szülinapot megünnepelvén hamarosan mindenki számára ingyen elérhető lesz a Lineage II The Chaotic Throne: Gracia Final kiegészítő.

Hogy mindenkinek kedvet csináljunk az utolsó Gracia kiegészítőhöz elmondjuk, hogy egy vadonat új földrész, de leginkább annak végtelen kék ege vár minket, amit Aurabird Falcon, Aurabird Owl és Kamael's special Final Flying Form képességeinkkel hódíthatunk meg. A PVP rendszer is megújul, hiszen a 3 vs. 3 ütközetek mellett már az új Aerial Cleft arénában is benevezhetjük magunkat a küzdelmekre. Továbbá a kibővített klán fícsörökön túl területi ütközetekben is összecsaphatnak a különböző társaságok, ami egyfajta "capture the flag" stílusú PVP-ben fog lezajlani, és tétje egy terültet, ahonnan aztán a Territory Manager révén extra bevételre tehetünk szert. A harmadik, és egyben utolsó Gracia kiegészítő egyébként meseszép weboldalán további csodák várnak mindenkit. Tessék megnézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)