Hirdetés

Linuxos Sony távirányitó

|

A Sony egy új csodát dobott a piacra, mely funkcionalitásában rengeteg célt hivatott szolgálni, megnevezése pedig Sony RM-NX7000. Ebből még nem derül ki sok, így elárulom, hogy a Sony NAVITUS Remote Control (RM-NX7000) erősen leegyszerűsítve gyakorlatilag egy távirányító. A 3,5"-es Sony TouchEngines képernyő 65.000 színt támogat, valamint mindent láthatunk rajta. A 32 MB RAM-os slotot rejtegető szerkeszet 10 méteres hatótávolságig képes dolgozni, a szíve pedig egy 200 MHz Motorola i.MX1-es processzor - Linux alatt. A Sony azt reméli, hogy a 340 grammos készülék minden háztartásba eljut. Jómagam ennek legnagyobb akadályát az árban látom, hiszen nem kevesebb, mint 700 (hetesszáz) dollárt kérnek el tőlünk a kütyüért. Thanks Mobile Review.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)