Hirdetés

Lionheart King's Crusade - Dobozosan is megjelenik

|

A Steam után dobozos formában is az üzletek polcaira kerül a Neocore játéka

Hirdetés

A Lionheart King's Crusade az őszi Steam megjelenés után most dobozos formában is kapható lesz december 14-től. A játék hangulatában, struktúrájában a nagysikerű King Arthur továbbfejlesztett változata, így várhatóan hasonló fogadtatásban részesül majd mint a nagysikerű előd. Résztvevő üzletek: 576Kbyte, CDGalaxis, MediaMarkt, Auchan

A szép eredményeket elért játék a 12. században játszódik, Oroszlánszívű Richárd uralkodása idején és a III. Keresztes hadjárat (1189-1192) eseményeit mutatja be. A Lionheart: King's Crusade mind a lovagok mind pedig a Szentföld védelmezőinek oldaláról játszható és természetesen a választott oldalnak megfelelően alakul csapatunk összetétele és az elérendő célunk. Oroszlánszívű Richárdként a Szentföld teljes meghódítása a cél, míg Szaladin szerepében a megszállók legyőzése és a terület uralmának megszerzése a fő feladatunk. Mindez a történelem és az adott korszak ismert figuráival, valós történelmi és irodalmi hőseivel!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)