Hirdetés

Lionheart: Kings' Crusade - Gamescom trailer

|

Hazánk nagy büszkesége, a Neocore is jelen volt a Gamescomon egy oroszlánszívű játékkal.

Hirdetés

A Lionheart: Kings' Crusadeből egy gameplay videót mutattak be a Gamescomon.

S mivel a Neocore játékok mind ugyanazt az engine-t használják (ami jó, az jó) úgy ezt a játékot sem lesz nehéz megtanulnia azoknak, akik előző (King Arthur, Crusaders: Thy Kingdom stb...) játékaikat kipróbálták már.  Ahogy írtunk róla: "A harmadik keresztes hadjáratban járunk, szóval az 1189-1192 időszakban kell szétvernünk a velünk éppen nem szimpatizáló seregeket - mind a keresztesek (Lionheart), mind a szaracénok (Saladin) oldalán. A Neocore több, mint 100 fős sereg irányítását biztosítja számunkra, de ugye nem csak a másik sereg leverése, hanem sajátunk menedzselése is a feladatunkká válik. A történelem ismert figurái is visszatekintenek ránk, szóval újra egy izgalmas játékkal lesz dolgunk."

Íme a legújabb, gamescomos videó a játékból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)