Hirdetés

Lionheart: Kings' Crusade - Megjelenési dátum

|

Megjelenési dátumot kapott a magyar Neocore Games új játéka, a Lionheart: Kings' Crusade

Hirdetés

A hazai játékfejlesztés a tavalyi évben szép eredményeket tudott felmutatni. Gondoljunk csak a néhai Eidos Hungary gyermekére, a Battlestations: Pacific-re, vagy a jelenleg is gőzerővel dolgozó Neocore csapatára, és a King Arthurra. Láttátok már mi lesz a következő GS teljes játék?

Maradva a Neocore-nál, a stratégiákban otthonra talált gárda következő játéka, a Lionheart: King's Crusade igazi történelmi RTS lesz, melyben 1189 és 1192 között a Szentföldön viaskodhatunk Oroszlánszívű Richárd, vagy Saladin oldalán. De hiszen mondtuk ezt már korábban. Ami viszont új, hogy a kiadó Paradox ma bejelentette, hogy a a Lionheart: King's Crusade várhatóan 2010. szeptember 17-én landol a boltok polcain. Várjuk nagy-nagy szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)