Hirdetés

Lips Demo Trailer és sétáló ajkak

|

Holnap kerül megrendezésre hazánkban a Lips-re koncentráló Microsoft házibuli, bemelegítésként toljunk le két videót

Hirdetés

November tizenkilencedikén Magyarországra érkezik a kizárólag Xbox 360 rendszerekre megjelenő Lips karaoke játék, a hazai bulira sajnos jelentkezni már nem lehet, ellenben megérkezett két ajkas videó. A rendezvényre hivatalos olvasóink között biztosan találhatunk a karaoke világában már megfordult személyeket, számukra újdonságokkal nehezen kedveskedhetünk. Akik még nem próbáltak belebújni más énekesek bőrébe, mivel hátrapillantva néhányszáz szempárral találkoztak most otthonukban kényelmesen túráztathatják hangszálaikat és tekergőzhetnek az első videóban látottak módjára. Habár diszkó-felszerelést nem tartalmaz a csomag, néhány selejtes halogénnel segíthetünk a helyzeten. A második videóban megtanulhatjuk, hogyan vegyük rá szégyenlős barátunkat az éneklésre.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)