Hirdetés

LittleBigPlanet 3: The Journey Home - régi ismerősökkel erősít a kiegészítő

|

Tovább folytatódik Sackboy és barátai története, a jövő hónapban érkezik a LittleBigPlanet 3: The Journey Home kiegészítő.

Hirdetés

A The Journey Home lesz az első nagyobb csomag a LittleBigPlanet 3-hoz, a sorozat korábbi részeiben látott szereplők is visszatérnek benne.

Aki szereti a LittleBigPlanet szériát, az biztos örül a bejelentésnek, ugyanis valószínűleg viszontláthatjuk a régi karaktereket, ám nem a jól megszokott külsőben, mivel a közlemény szerint újragondolják őket a harmadik részhez. Ez azonban még nem minden, rengeteg új pálya érkezik, ezek elkészítéséhez a rajongók által küldött visszajelzéseket vették alapul. Ezenkívül új kooperatív kihívásokat kapunk majd, valamint bekerül egy vadonatúj Oddsock Power-Up is. Természetesen a történet folytatódik, Sackboy és barátai egy "nagy kitérőt" tesznek majd a LittleBigPlanet univerzumában, ami Newton furfangosan működő szerkezetének köszönhető.

A LittleBigPlanet 3: The Journey Home következő hónapban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)