Hirdetés

Little Nightmares megjelenés - itt a dátum, láthatjuk a gyűjtőit is

|

A Tarsier Studios egyszerre aranyos és ijesztő platformere egy csinos gyűjtői kiadást is kap.

Hirdetés

A horrorjátékok rajongóit most egy ideig lefoglalja majd a Resident Evil VII, de április 28-ától a Little Nightmaresbe is belevethetik magukat. A hangulatos platformer ezen a napon jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

A kicsit Tim Burtonös kalandban rémálomszerű helyszíneken mászkálhatunk egy kis figurával, Sixszel, akit az alábbi, most kiadott, halálnemeket bemutató trailerben egy szakács beledug egy halba. Nem a legrosszabb módja az elhalálozásnak, de nem is lehet kellemes.

A játék konzolokra gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz, ebben egy 10 cm-es figura, egy poszter, egy matricacsomag és a betétdalokat tartalmazó lemez kap helyet.

Kezeket fel, ki várja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)