Hirdetés

Little Nightmares: Secrets of the Maw - már nem kell sokáig várnunk a bővítményre

|

A bejelentés után nem sokkal végre azt is megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a Little Nightmares kiegészítőjének első fejezete.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy az idei év egyik legjobb horrorjátéka, a Little Nightmares új DLC-vel fog bővülni a Secrets of the Maw című kiegészítő formájában, viszont a megjelenési dátumról semmit sem lehetett tudni, szerencsére ez hamar megváltozott.

Azt ugye tegnap megtudtuk, hogy a Secrets of the Maw egy új főszereplő, a The Runaway Kid történetét fogja elmesélni nekünk, ráadásul kapásból három fejezetre osztva. A történet első felvonása a The Depths címet kapja és mint kiderült, júliusban fog megjelenni. A második, The Hideaway című fejezet novemberben érkezik, a történet záróakkordja pedig januárban jön a jelenlegi tervek szerint, viszont a zárás címét még nem szeretnék elárulni a fejlesztők.

A kiegészítőt már most is meg lehet vásárolni PC-n 10 eurós, vagyis nagyjából háromezer forintos áron. Xbox One-on 1990 forintba, PS4-en pedig 3090 forintba kerül a pakk. Nektek hogy tetszett a Little Nightmares?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)