Hirdetés

LittleBigPlanet 3 megjelenés - Európában késik, de miért?

|

Mi, európai játékosok egy kicsit később kapjuk majd meg a LittleBigPlanet 3-at, míg Észak-Amerikában marad a korábban bejelentett megjelenési dátum. Mi állhat a döntés hátterében?

Hirdetés

Hugh Laurie csak az egyik oka annak, hogy nagyon várjuk a LittleBigPlanet 3-at, ami eredetileg világszerte november 19-én jelent volna meg.

Egy tegnap megjelent blogposztban viszont a Sony azt írta, hogy „annak érdekében, hogy Sackboy a lehető legfényesebben tündökölhessen, el kell mozdítani a megjelenést.” A november 17-ével kezdődő héten jön a Dragon Age: Inquisition, a Far Cry 4, az Escape Dead Island, a Project Cars, a WWE 2K15, az előző generációs Middle-earth: Shadow of Mordor, és nem utolsó sorban a GTA V PS4-es és Xbox One-os változata (a Company of Heroes 2: Ardennes Assaultot, az új Adventure Time játékot és a Wii U-s Watch Dogsot már csak így zárójelben teszem hozzá), úgyhogy épp elég nagy lesz a verseny, nem lepődünk meg, ha más is úgy dönt, inkább vár egy kicsit. A LittleBigPlanet 3 európai megjelenését mostantól november 26-ára várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)