Hirdetés

LittleBigPlanet - Hivatalos DLC menetrend

|

A PS3 egyik legaranyosabb játékának friss letölthető tartalmai némi késedelmet elszenvedve kerülnek csak fel a PSN-re.

Hirdetés

Az évvégi hajrá egyik legszórakoztatóbb játékának bizonyult az eredetiségével és cukiságával hódító LittleBigPlanet. Az igazat megvallva, mikor először hallottam róla, egy régi klasszikus, a Little Big Adventure jutott eszembe, de az egy másik korszak volt, s a kategória sem ugyanaz. A hasonlóság nagyjából ennyiben ki is merül.
Nos, a Zsákfiú kalandjait feldolgozó platformer aktiv játékosai gyakorlatilag hetente áldozhatnak néhány dolcsit az újabbnál újabb letölthető tartalmakra. A következő adag mára volt kiírva, ám légy került a fogaskerekek közé, s míg a mentőakció tart, addig szünetel a termelés. Konyhanyelven ez azt jelenti, hogy nincs különösebb probléma, hiszen 26-án megérkezik az első csomag, amit újabbak követnek a nyilvánosságra hozott menetrend szerint.

chinese.jpg


Január 26-án a kínai holdújév kezdetét ünnepelve, tradícionáli ünnepi öltözékbe bújtathatjuk Zsákfiút és barátnőjét. A bivaly évébe lépve egy teljes hétig ingyen tölthetjük le a ruházatot.

mormota.jpg


Január 29-én a God of War mini pack és a Kratos kosztüm, amit az előrendelők ajándékba kaptak. Most az előbbi 2.99, míg a ruházat 1.99 dollárba fog kerülni. A csomagban medúza és minotaurusz öltözék rejlik egy rakás tematikus matricával egyetemben, melyek segítségével az ókori Hellászt idéző pályákat lehet építeni. Szintén erre a napra esik a mormota napja (a puritánok leszármazottai és egy rakás bevándorló ünnepli), ezér egy megfelelő kosztümöt is kapunk, ami egy hétig ingyen elérhető, utána már perkálni kell érte.

amore.jpg


Február 5-től lesz elérhető a Bálint-napi csomag, ami 12 tematikus matricát és egy-egy (fiú és lány) öltözéket tartalmaz. Csak két hétig lesz elérhető 2.99 dollárért cserébe. Ha lemaradunk, akkor lemaradunk, nincs apelláta.

majom.jpg


Február 12-én tovább bővülhet virtuális ruhásszekrényünk egy majom és egy viador jelmezével. Egyenként 1.99 dollárért vehetjük meg őket.

wipeout.jpg


Végezetül február 19-én debütál a WipEout futurisztikus versenyeihez köthető csomag, amiben a sorozatot idéző jelmezek és matricák várnak a rajongókra. Ára: 2.99 dollár.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)