Hirdetés

LittleBigPlanet ingyenes PS3 pakk

|

Az új Sony Wonder reklámkampánya részeként most a PS3 tulajok célkeresztben.

Hirdetés

A Sony Wonder elnevezésű, alapvetően Sony játékkonzolokra specializálódott site most különleges ajándékkal kedveskedik minden PS3 tulajnak, akik birtokolnak egy példányt a Little Big Planet című játékból.

Ha ellátogatunk a honlapra, máris egy kecsegtető ajánlattal találkozunk szembe: 

"Köszönjük, hogy meglátogatta a Sony Wonder-t. Ha Ön tulajdonosa egy PlayStation 3-nak, illetve egy LittleBigPlanet-nek, szerencséje van, mivel ingyenesen letölthet egy kis kiegészítő csomagot előbb említett játékhoz, egy rakás új cuccal. Mindösszesen annyi a teendő, hogy csatlakozik a Sony Playstation Network-höz, és miután klikkelt a weblapon látható „Redeem” gombra és megkapta spéci kódját, máris hozzáférhető a Norse Mythology csomagocska.”

Értelemszerűen egy accounthoz egy kód használható fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)