Hirdetés

LittleBigPlanet - Moderált szabadság

|

Szomorú hírek érkeztek a LittleBigPlanet modder közösségétől. A cenzúra igen szigorú, pályák tűnnek el a semmiben.

Hirdetés

A LittleBigPlanet egyik legjobb része, hogy a felhasználók által készített pályákon is nyomulhatunk. Aki esetleg szereti ezeket a barkácsolt kis helyszíneket, ne kötődjön nagyon hozzájuk, ugyanis bármikor a szigorú moderálásáldozatai lehetnek - magyarázat nélkül. Igaz, a kiadó valamit csacsogott arról, hogy csak az olyan pályákat törlik, amelyek sértenek valamilyen copyrightos témát, de a felháborodott barkácsolók szerint erről szó sincs. A moderáció átgondolatlan, hiányos, néha túl szigorú, néha hanyag. Egy fiatalember által készített művet azért töröltek, mert a téma a PS3 volt. Könyörgöm, egy PS3 exkluzív cím nem használhatja a saját konzolja tematikáját? Az még csak-csak érthető, hogy a Metal Gear Solid pályáit utánzó készítményeket törölték, de ilyenkor is ildomos lett volna egy levélben felszólítani a pálya gazdáját, a kérdéses részek eltávolítására a törlés előtt. Ilyesmi azonban nincs, akit bűnösnek talál a cenzúra, annak készítménye az örök vadászmezőkre költözik véglegesen, nincs esély javítani. Ennyit a nagy szabadságról...

littlebigplanet.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)