Hirdetés

LittleBigPlanet - Áprilisi letölthető tartalmak

|

Áprilisban sem maradnak bővítmények nélkül a LittleBigPlanet felhasználók, nyilvánosságra hozták a letölthető tartalmakat.

Hirdetés

A hónap legnagyobb horderejű frissítése a Cornisg Yarg, melyben számos probléma megoldása mellett új funkciókat is belecsempésztek a Media Molecule fejlesztői. Egyelőre ideiglenes megjelenési dátummal rendelkezik a Cornisg Yarg, melynek időpontja a Sony illetékesei szerint április tizenhatodikára tehető.

A LittleBigPlanet játékosok ugyanezen napon juthatnak hozzá a Monkey King öltözékekhez. Április kilencedikétől kezdve – tehát mától – elérhetőek a Rag Doll Kung Fu és Patapon kosztümök. Előbbi közel hat dollárt kóstál (hamarosan euróban is meghatározzák díjszabását) és öt darab ruhácskát tartalmaz.

A Patapon csomagban mindössze egyetlen szövetdarab kapott helyet 1.99 dollárért. Ezenkívül az ingyenes Creator Pack április huszonharmadikán érkezik (Heavenly Sword szövetdarabokkal egyetemben), négy nappal később az Egyptian Mythology, majd hetes csúsztatással norvégiai viseleteknek örülhetnek az egyébként legjobb nemzetközi játékkal mulatozó rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)