Hirdetés

LittleBigPlanet - Sackboy felzabálja az adatokat

|

Az LBP felhasználók útjába újabb akadályok gördültek, a program bizonyos esetekben törli mentett adataik egy részét.

Hirdetés

Nyárfalevél módjára reszketnek a LittleBigPlanet felhasználók mióta nyilvánosságra kerültek a játékot érintő újabb bosszantó problémák. A PlayStation 3 exkluzív játék megjelenése nem sikerült komplikációmentesre, először visszahívták az üzletekbe kiszállított példányokat vallási okok miatt, majd következtek a szerveres problémák. Eladásaival nem döntött rekordokat, ellenben bukásról sem beszélhetünk. Egyenletes teljesítményéhez nagyban hozzájárulnak a Media Molecule által kiadott letölthető tartalmak, a legutóbb megjelentetett MGS4 csomag óta egyre több játékos panaszkodik adatvesztésekről. Egyesek szerint a túlságosan sok adat okolható a problémákért: amennyiben a játékosok profilja a számos kosztümtől és információtól felduzzad, a rendszer automatikusan töröl bizonyos adatokat. Hivatalos közlemény - értsd: megerősítés - még nem érkezett az ügyben, így mindenkinek melegen ajánlott óvatosan kezelni profilját és a letölthető tartalmakat.

chewit.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)