Hirdetés

Álláshirdetést adott fel a Bungie

|

A Bungie egyelőre teljes erővel a Halo: Reach befejezésére koncentrál, ám készülőben van a titkos projekt is.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Halo: Reach után a Bungie új vizekre evezne. Reméljük ez nekik jobban sikerül, mint a jobb sorsa érdemes Infinity Wardnak, de most nem róluk van szó. Sokkal inkább arról, hogy egyes elemzők, és fanok már egy állásajánlatból is messzemenő következtetéseket vonnak le. Vonjunk le mi is.

Aki a Bungie-nál szeretne dolgozni, az most jelentkezhet Vezető Forgatókönyírónak, akinek főbb feladata az írócsapat egyben tartása meg ilyesmi. Ez még nem is lenne ugye extra. Na de a Bungie pluszponttal jutalmazza a nem-lineáris, és az szerteágazó történetmesélésben való jártasságot (szépen magyarul). Ez nem éppen jellemző a Halo sorozatra ugyebár. A következő érdekes pont: a jelentkező semmiképpen ne szeresse majdani alkotását mozivászonra, színpadra vinni, sem regényt írni belőle. Hűha. Találgatni alant ahogy szokás, viszont simán elképzelhető, hogy a Halo: Reach mégsem a Bungie legjobb játéka lesz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)