Hirdetés

Állítsd meg a terrorizmust!

|

A terrorizmus napjaink egyik legkárosabb emberiség ellen bevethető fegyvere, ám ezzel a játékkal most egy kicsit mindenki tehet ellene!

Hirdetés

Na persze azért én sem gondolom, hogy attól, hogy néhány rajzolt, furaarcú terroristának öltözött egyént megdobálunk gránáttal, valami változna a világban, hacsak a saját hangulatunk nem változik pozitív irányban. Elvégre a flash játékok ezért vannak.

A Fragger-ben egy kommandóst alakítunk, akinek az a feladata, hogy a trükkösen, jól átgondoltan elhelyezett terrorista egységeket elpusztítsa. A gránát dobásának irányát és erejét természetesen mi szabjuk meg (mégis ki más...), ám korlátozott számú robbanóanyaggal rendelkezünk, úgyhogy igyekezni kell minél közelebb juttatni a bombákat a célpontjainkhoz. Célozni az egérrel célszerű, ugyanis más lehetőség hiányában kénytelenek vagyunk ezzel beérni. A Space lenyomásával azonnal átugorhatjuk a gránát eldobása következtében levetített animációt, s már dobhatjuk is a következőt. 30 pálya vár arra, hogy megtisztítsuk a rosszarcoktól. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)