Hirdetés

Loading Human - sokat változott az egyik legígéretesebb VR-játék

|

Unreal Engine 4-re váltott a virtuális valóságot használó Loading Human, de nem ez az egyetlen komoly változás, ami a projektet érinti.

Hirdetés

Az Untold Games virtuális valóságra kihegyezett játékában egy Alzheimer-kórban szenvedő férfit irányítunk, akinek gyorsan vesznek el az emlékei, ezért felesége unszolására a Loading Human virtuális valóságában próbálja megalkotni és megőrizni azokat. Legalábbis korábban még így volt...

A bejelentés óta viszont rengeteget változott a projekt, a Unity motor helyett a szebb megjelenést biztosító Unreal Engine 4-re, ráadásul az alapsztori is más lett. Az új változatban már egy háromrészes, 2185-ben játszódó sci-fi főszereplője, egy bizonyos Prometheus nevű ember áll a középpontban. A férfi átesett egy virtuális valóság képzésen, mielőtt a mélyűrbe indult volna expedícióra, mi pedig az emlékei között ugrálva rejtvényeket oldhatunk meg, viszont klikkelgetés helyett a mozdulatainkkal irányítunk a Sixense Stem vagy a Razer Hydra mozgásérzékelős kontrollereivel, amihez az Oculus Rift és a Project Morpheus szolgáltatja majd a képi élményt.

Az újratervezett Loading Human persze nem finanszírozza önmagát, ezért felkerült a Kickstarterre, az Untold Games 30 ezer dollárt szeretne összekalapozni a változtatások kivitelezéséhez. A  játékból lesz PlayStation 4-es, PC-s és Mac-es változat is.

Nektek hogy tetszik az átalakítás? Támogatjátok a projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)