Hirdetés

Lockdown - Budget kategóriás FPS

|

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, ugyanakkor a fejlesztők esküdöznek, hogy anyaguk nem fog ezer sebből vérezni.

Hirdetés

Létezik a fejlesztőknek egy olyan csoportja, mely eleve a vékonyabb pénztárcával, s alacsonyabb ingerküszöbbel bíró játékosok rétegét célozza meg. Ilyen a D2D (Dusk 2 Down Interactive Limited) által támogatott StarFish Game Studios is. A srácok köszönik szépen a bizalmat, s igyekeznek ezt egy fogyasztható FPS formájában meghálálni. A fejlesztés alatt álló Lockdown a jövőbe repít, ahol Cale Mollens bőrébe bújva kell megakadályoznunk, hogy kalózok vegyék át az uralmat a Föld legerősebb űrhajója felett. Ha ennyire erős ez a hajó, akkor miként jutottak fel a kalózok? Érdekes kérdés, ugyebár. A fejlesztők pedig egy fordulatokban gazdag történet képében óhajtanak válaszolni. A hajón tartózkodó társaink segítenek, néha rossz tanácsot adnak, vagy éppen tévesen informálnak, s esetenként el is árulhatnak. Hogy ki lehet közülük áruló, az csak jóval később fog kiderülni.

 

 

lock.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)