Hirdetés

Logan Paul hajlandó visszavásárolni az átverős NFT-ket, egy feltétellel

|

A netceleb egy olyan játékhoz árult NFT-ket, ami végül sosem készült el.

Hirdetés

A karrierjét a rég befuccsolt Vine közösségi oldalon elindított Logan Paul az utóbbi hónapokban leginkább a WWE-ligában való szereplésével hívta fel magára a figyelmet, a netcelebet azonban továbbra is kísérti a CryptoZoo nevű NFT-s játék, amellyel a károsultak szerint csúnyán rászedte a befektetőket és a saját rajongóit.

A 2021-ben beharangozott produkció egy Pokémon-szerű élmény lett volna, ahol a játékosok különféle lényekkel kereskedhettek volna, a gyűjtőszenvedély kiélése mellett némi kriptovalutás nyerségre is szert téve. A CryptoZoo azonban végül soha nem jelent meg, komoly anyagi kárt okozva a jó előre értékesített "szörnytojások" megvásárlóinak.

Ahogy azzal korábban is foglalkoztunk, a csoportos pert is indító átvert befektetők eddig hiába követelték a pénzüket, most viszont váratlan ajánlatot kaptak az influenszertől.

Hirdetés

Paul az X felületén közölte, hogy hajlandó visszavásárolni a CryptoZoo értékesített NFT-it az eredeti eladási árukért, amit az érintettek ezen a weboldalon igényelhetnek. A netceleb az állítása szerint ezzel 2,3 millió dollárt áldoz a kártérítésre a személyes vagyonából.

Csakhogy van egy nagy csavar is a dologban, a visszavásárlással élőknek ugyanis bele kell egyezniük, hogy nem támaszthatnak további követelést Paul ellen, vagyis el kell állniuk a pereskedéstől.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az influenszer emellett azt is közölte, hogy a CryptoZoo kudarcáért nem ő a hibás, hanem bizonyos "rossz szándékú" aktorok, akik meglopták és szándékosan kisiklatták a projektet, és akik ellen most ő maga is keresetet nyújtott be. Az itt olvasható dokumentumban Eduardo Ibanez és Jake Greenbaum neve szerepel az alperesek között.

Az ügy kapcsán egy alkotókra és márkákra szakosodott Los Angeles-i ügyvéd, Rob Freund felhívta rá a figyelmet, hogy a visszavásárlási programmal Paul az ellene folyó csoportos perben igyekezhet tompítani az okozott kár összegére vonatkozó állításokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)