Hirdetés

Logan Paul most egy hányatott sorsú disznó miatt kényszerült magyarázkodásra

|

Az állatvédőknek kellett megmenteniük egy disznót, amely nemrég még a videóshoz tartozott.

Hirdetés

A 23,6 millió feliratkozóval bíró youtuber, Logan Paul karrierje 2018-ban állt botrányos pályára, amikor is az egyik feltöltésében egy öngyilkosságot elkövetett japán férfi holtteste mellett nevetgélt a cimboráival, nemrég pedig egy óriási csalásnak tűnő kriptovalutás játék, a CryptoZoo népszerűsítése miatt kényszerült kínos magyarázkodásra.

Nem kellett sokat várni az újabb balhéra, Paul ezúttal egy disznó kapcsán került kereszttűzbe, amely nemrég még a videói sztárja volt, most viszont az állatvédőknek kellett megmenteniük a pusztulástól.

Hirdetés

A youtuber 2018-ban szerezte be a Pearlnek elnevezett állatot, a közös kalandjaikról pedig több korábbi feltöltés is árulkodik, például ez a videó, vagy ez a Twitter-poszt. A disznó nemrég a The Sanctuary nevű menhely TikTok-bejegyzésében tűnt fel újra, amely azt írja, hogy egy bejelentést követve az erdőből kellett megmenteni, ahol egy már elpusztult fajtársa mellett találtak rá. A videó alapján Pearl rossz bőrben volt, a fülei megsérültek és egy potenciálisan életveszélyes méh-fertőzéstől is szenvedett.

@thegentlebarn Pearl was found alone in a field next to another pig who had passed away. She came to us with tattered ears and a potentially life-threatening infection in her uterus that has since been healed. She's clearly been through so much trauma that we can't begin to imagine, but she's now safe with us at The Gentle Barn. From what we've been told, it's believed she was purchased originally from a breeder by an influencer. People often buy "mini pigs" or “teacup pigs” for clout online, believing they will stay small. When they inevitably grow very large and have many unexpected needs, they're sadly discarded. While we don't know everything she's been through in her past, we know her life is now filled with friends, nutritious foods, the highest quality care, and so much love. #pigrescue #animalrescuestory #abandonedanimals #pigsoftiktok #farmanimalrescue #thegentlebarn ♬ Where is My Mind? - Piano Version - The Blue Notes

Elsőként a TMZ számolt be róla, hogy a sztoriról értesülő Logan e-mailben köszönte meg a beavatkozást a The Gentle Barn munkatársainak, amelyben arról írt, hogy Pearlt még 2020-ban adta át egy farmra Santa Claritában, mivel ő Puerto Ricóra költözött, és nem vihette magával. A disznó azonban csak 10 hónapot töltött a második otthonában, a ranchot ugyanis eladták, így az állat is egy közeli farmra került át. Paul tudomása szerint végül ennek a tulajdonosa kérte meg a menhelyt Pearl elszállítására.

Az interneten persze óriási botrány kerekedett az ügyből, a videós ezért egy Twitter-posztban is leírta az álláspontját, ebben azonban már az elszállítást kérvényező farmerre hivatkozva vitatja, hogy egy halott disznó is lett volna az egykori kedvence társaságában, amikor megmentették.

Akárkinek is legyen igaza, a milliós nézettségű videók sztárjából elhagyott, meggyötört állattá lett disznó története remek apropó arra, hogy hangsúlyozzuk a felelős állattartás fontosságát, az ilyen sztorik ugyanis újra és újra rámutatnak, hogy sokak számára csupán addig érdekes egy-egy kedvenc, amíg még kicsi és aranyos, utána viszont csak letudandó problémakörként tekintenek rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)