Hirdetés

LogiGun - megjelent a PC-s indie logikai platformer

|

2007-ben a független fejlesztő Alfred Lam egyszer már elkészítette ezt a logikai platform játékot: akkor sokaknak tetszett.

Hirdetés

Négy évvel később maga is újra betöltötte és rájött, hogy a Logi-Gun névre hallgató játék borzalmas. Így, most már frissen szerzett diplomájával és tudásával nekiállt, hogy LogiGun néven újra elkészítse a játékot. 

A Portal szerű 2D-s logikai játék nem a grafikájával fogja meghódítani a szíveket: különböző "okos" fegyverekkel lehet a fizikai feladványokat megoldani. Egyszerűen játszható, mindenki a maga ütemében teljesítheti a feladatokat. Akit érdekelne a játék, annak mutatunk most egy videót:

A LogiGun 10 dollárért megvásárolható a játék hivatalos honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)