Hirdetés

Logitech G13 Gaming Board - A játékosok új barátja

|

A Logitech újabb, igényes eszközt szállít az igazán profi játékosok számára.

Hirdetés

A Logitech által gyártott perifériák mindig is a legmagasabb minőséget hozták el számunkra. Legyen szó akár egerekről, billentyűzetekről,fejhallgatókról, vagy különféle kontrollerekről, aki Logitech terméket vásárolt, biztos lehetett benne, hogy elégedett lesz új szerzeményével. A cég néhány éve már szállít direkt játékosok számára készült billentyűzeteket és egereket is. Ezek nem csak a rengeteg programozható gomb miatt tűnnek ki vetélytársaik közül, de az egyedi dizájn és a maximális kényelem is elsőrangú fontosságot kapott a fejlesztés során. A most bemutatott legújabb termék egy félig billentyűzet, félig joystick cumó, ismét a gamereket próbálja meghódítani. A 25 programozható gomb,és egy analóg joy segítségével akár 87 féleképpen konfigurálhatjuk ezt a kütyüt, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző beállításokat. A maximálisan ergonomikus tervezésnek hála, kezünk sosem fárad el, nyúljon bármilyen hosszúra is a LAN party, vagy a raidelés. A készüléken található egy 160x43-as LCD kijelző is ami minden fontos infót közvetít nekünk, akár teljesen feleslegessé téve a játékok beépített HUD-ját. Beépített memóriájának köszönhetően a sebtiben gyártott macrokat el tudjuk tárolni, nem kell azokat állandóan újra kitalálni. Az egyetlen hátránya az ár: a Logitech G13 80 dolláros áron kerül forgalomba, még decemberben.

 

logitech.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)