Hirdetés

Logitech gitár és dob PS2/PS3-ra Guitar Herohoz

|

A milliárdos üzletet jelentő Guitar Hero lázat meglovagolandó a Logitech is piacra dobja saját játékvezérlőit.

Hirdetés

Az időközben más vizekre evezett bazsowicz kolléga billentyűzetéből származott az írás, amelyik a Wedbush Morgan összeállítását ismertette veletek. Ezen lista alapján a tavaly közel egymilliárd dollárt kaszált az Activision Blizzard a Guitar Hero franchise jóvoltából.



Ekkora sikerből ki nem szeretnek egy morzsát? Nem csoda hát, ha játékvezérlőkre szakosodott Logitech is előrukkol a maga specifikus, Guitar Hero kontrollereivel. Az Activision Blizzard engedélyével készült eszközök csak PlayStation 3 és PlayStation 2 konzolokkal hajlandóak együttműködni.
A vezeték nélküli játékgitár (Wireless Guitar Controller) nyaka jávorfa, fedőlapja pedig rózsafa felhasználásával készült, érintői pedig fémből. A testét egyébiránt egyetlen darab fából alakították ki, a nyakát érintésérzékelőkkel is felszerelték. Gumiharangos megoldásának köszönhetően kisebb a lefogási zaj. Viszonylag szabadon ökörködhetünk vele a nappaliban, hiszen akár tíz méterre is vihetjük a konzoltól.



A vezeték nélküli dobvezérlő (Wireless Drum Controller) két cintányérból és három beállítható dobból áll. Ezeket úgy helyezhetjük el, ahogy nekünk kényelmes. A sajtóanyag szerint a süllyesztett karimáknak köszönhetően könnyebb elkerülni a véletlen melléütéseket, illetve egyszerűbb pontot szerezni. A lábdob rozsdamentes acélból készült pedálja szabályozható rugót kapott.
Ha minden igaz, akkor kb. 50 órát lehet kisajtolni a működéséhez szükséges két AA ceruzaelemből.
A gitár szeptemberben, a dobkészlet augusztusban jelenik meg, és mindkettő 199 eurós áron kerül forgalomba.


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)