Hirdetés

Logitech Harmony Adapter PlayStation 3 konzolokhoz

|

Bemutatták a Logitech Harmony Adapter for PlayStation 3 névre keresztelt eszközt, melynek segítségével PS3 konzolunkat távirányítóval kezelhetjük.

Hirdetés

Univerzális távirányítók segítségével megszabadulhatunk az otthonunkat elárasztó szórakoztatóelektronikai eszközökhöz mellékelt kiegészítőktől, már amennyiben találunk olyan távirányítót, mely ténylegesen képes megbírózni minden rendszerrel. A játékvezérlőkről elhíresült Logitech univerzális távirányítókkal próbálja megkönnyíteni felhasználói mindennapjait, Harmony termékcsaládjának képviselői kiemelkednek vetélytársaik közül.

Korábban a Logitech Harmony adapterek kizárólag infravörös jeleket használtak kommunikációra, ennek fényében képtelenek voltak kezelni például a Bluetooth technológiát előnyben PlayStation 3 konzolokat. A probléma megoldódott, bemutatták a Logitech Harmony Adapter for PlayStation 3 névre hallgató eszközt, mellyel Harmony távirányítókkal kezelhetjük fekete szörnyetegünket. Összesen 51 PlayStation 3 parancsot támogat, az adapter közreműködésével átvehetjük konzolunk felett az irányítást: ki- és bekapcsolhatjuk, kezelhetjük a beépített DVD- és Blu-ray lejátszót illetve a XrossMediaBart (XMB). A Logitech Harmony Adapter for PlayStation 3 az Egyesült Államokban 59.99 dolláros áron már kapható, Európában júliusban kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)