Hirdetés

Logitech - két új játékos periféria

|

A Logitech két új eszközt fejlesztett ki, melyek kimondottan játékosok számára készültek.

Hirdetés

Egy egér és egy headset van terítéken, melyek közül mindkettő nagyon szép lett, hát még ha megemlítjük, hogy mennyit tudnak!

Az egyik a Logitech® Gaming Mouse G500, mely az igen népszerű G5 utódja (amelyet én is használok többek között), s fejlettebb lézeres letapogatóval rendelkezik, így akár 4,19 m/s sebességű kézmozdulatok és 30 G gyorsulás követésére is képes. A lézer felbontása 200 és 5700 DPI között változtatható. A kiépítése is sokkal kényelmesebb lett, a hüvelykujj támasza kiszélesedett, az egyenletlen forma remek külsőt ad a egérnek. Beépített memóriával rendelkezik, így a beállításokat bármelyik számítógépen alkalmazhatjuk anélkül, hogy külön szoftvert kellene telepítenünk. Ahogy a G5-nél is, itt is kapunk egy csomag súlyt, hogy pontosan beállíthassuk a nekünk megfelelő nehézséget, akár plusz 27grammot adhatunk az alap súlyhoz. A görgő két fokozatban állítható, egy a fegyverváltáshoz, egy pedig a gyors görgetéshez. Ezeken felül 10 programozható gombot találhatunk. A termék ajánlott fogyasztói ára €79,99, azaz kb 22,000 forint.

A Logitech® Gaming Headset G330 elképesztő, csupán 90 grammos súlyával könnyen sokak kedvence lehet. A kialakítást nézve fej mögött helyezkedik el, ráadásul testre szabható, így mindenki számára kényelmes lehet. Az egész anyaga puha szilikon, a fejpárnák elforgathatóak. A rugalmas fejpánt nem az a törékeny fajta, bírja a strapát. A mikrofon zajszűrővel van ellátva, illetve egy kezelőpanel segítségével szabályozhatjuk a hangerőt is. Ugyan az alap csatlakozó 3,5mm-es jack, ajándékba kapunk hozzá egy USB átalakítót. A füles ára €59,99, azaz kb. 16,000 forint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)