Hirdetés

LokiTorrent - Game Over

|

Az MPAA néhány héttel / hónappal ezelőtt nagyszabású akcióba kezdett. Olyan oldalak ellen indított eljárást, melyek úgynevezett "tracker" szolgálatot tettek. Az önmagában nem illegális BitTorrent rendszerének gyűjtőfájljait tárolják ezek az oldalak, melyek bizony igen komoly illegális tartalmak letöltését teszik lehetővé a neten. Az akció egyre sikeresebb, az első csapások után most egy következő nagy hal, a LokiTorrent is bezárult. Tény, hogy mindet nem lehet bezáratni, az viszont nagy igazság, hogy a legnagyobbak megfogása komolyan gátolja az illegális filmek, játékok, szoftverek és egyebek terjedését. Thanks EvilAvatar.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)