Hirdetés

Lord British visszatér...

|

Még mindig a játékfejlesztés egyik legismertebb alakja Lord British, azaz Richard Garriott.

Hirdetés

Bár legutolsó széles körben ismert projectje, a Tabula Rasa sajnos megbukott, s ő maga egy kiadós űrutazás után egy időre visszavonult, most eljött az idő, hogy visszatérjen a "bizniszbe".

Portalarium nevű cégének friss fejlesztése egy austini kiállításon versenyez az SXSW Accelerator címért, amely nemcsak egy nagy presztizsű díj, hanem elég sok bejelentés is kötődik hozzá. Így a Lord British's New Britannia is itt került bejelentésre. Ez egy közösségi hálózatos játék lesz, amely Richard Garriot személyisége köré épül - lévén az Ultima univerzum az Electronic Arts tulajdonában van.

A játék minden bizonnyal a második negyedévben lát majd napvilágot az Ultimate Collector után, amely a cég első eredeti játéka és amely szintén egy közösségi játék lesz, amely egy oylan TV-sorozattal karöltve működik majd, amelynek Lord British a házigazdája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)