Hirdetés

Lord of the Rings Online - Ősztől ingyenes!

|

A Dungeons & Dragons Onlinepéldáján felbuzdulva, a Lotro is ingyenes lesz sulikezdésre.

Hirdetés

A szeptemberi sulikezdés sokkját enyhítendő, nagyszerű meglepetéssel készül a Turbine. A Gyűrűk Ura online ingyenesen elérhető lesz bárki számára, hasonlóan a DDO-hoz.

Az ingyenes Lotro szeptemberben debütál, ami nem is baj, hiszen nyáron még a legnagyobb MMO fanok is inkább a strandon döglenek. Aki esetleg örökös előfizető, ne essen kétségbe: a Turbine nekik automatikusan VIP tagságot garantál, ami 500 Turbine pontot jelent havonta, 20 karakterhelyet, valamint az összes exkluzív tartalomhoz való hozzáférést. A szintkorlát 50-es lesz az ingyenes játékosok számára, és a kiegészítők sem lesznek játszhatóak. Persze egy kis pénzmagért cserébe bármit megvehetünk, extra kozmetikai cuccoktól kezdve, egészen az kiegészítőkig. A Turbine megoldása igazán barátságos, hiszen Turbine pontokat nem csak pénzért vehetünk, hanem simán játék közben is szerezhetünk néhányat, igaz ehhez komoly farmolgatás szükségeltetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)