Hirdetés

Lord of the Rings: Aragorn's Quest - Move irányítás trailer

|

Itt van megjött, Barbapapa... Ja nem, Aragorn, és kaszál a kardjával ezerrel!

Hirdetés

Sok sok játékos régi vágya teljesülhet azzal, hogy a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest PS3-on teljes Move kompatíbilitással jelenik meg.

Ugyanis nem elég, hogy a valaha "született" egyik legnagyobb hőssel lehetünk, de egyenesen az ő kardjával kaszabolhatjuk az ellent és az ő pajzsával védhetjük ki a gonosz orkok, goblinok és a többi rémes lény ütéseit. A gömbös Move alkatrésszel kaszabolunk, míg a másikat bal (vagy jobb kézbe fogva, atól függ) pedig védekezünk. Tök jó! A kérdés csak az, mennyi idő után unja meg az átlag játékos ezt a fajta irányítást, amelyet a The Lord of the Rings: Aragorn's Questbe beépítettek, vagy egyáltalán megunja-e?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)