Hirdetés

Lord of the Rings: Conquest - Gépigény és demó

|

A Pandemic által hegesztett legújabb Lord of the Rings adaptáció megjelenése közeleg, lássuk elfut-e a gépünkön.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront sorozatra hajazó legújabb Lord of the Rings játék hamarosan a boltokba kerül. Ennek örömére a Pandemic prezentálta a gépigényt. Mint az alant látható,igen barátságosra sikeredett. Elnézegetve a cuccost két dolog tűnhet fel. Az egyik, hogy ez egy sima PC port lesz, ami azért jó, mert legalább biztosan jól fog futni a viszonylag közepes gépeken. A másodikat elfeledtem, de hát amikor az ember lázas, meg minden simán írkálhat hülyéket, marhákat. Abban azért reménykedünk, hogy a Pandemic ezúttal megoldja a számukra eddig lehetetlennek tűnő feladatot, azaz olyan PC portot készíteni, ami úgy is néz ki mint egy PC játék, mert az eddigi Battlefront portok sajna csak közepesnek minősülnek. A srácok biztosan felnőttek már a feladathoz, és bár a PC verziót sajna nincs módunkban kipróbálni, az Xbox tulajok már téphetik is a demót, egy kis "előlidérckedés" céljából. 

System Requirements
===================

FOR WINDOWS XP SP2 or Windows Vista
* 2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
* 1 GB RAM
* A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivelent
* The latest version of DirectX 9.0c
* A DirectX 9.0c compatible sound card
* At least 6 GB of hard drive space for installation.

lord1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)