Hirdetés

Lord of the Rings Online - Boldog Születésnapot

|

A Turbine csapatának Gyűrűk Ura témában piacon lévő MMO-ja, a Shadows of Angmar ma ünnepli első születésnapját.

Hirdetés

Az egy éves jubileum alkalmából a "Turbinák" rengeteg akcióval kedveskednek a hűséges előfizetőknek. A havi díjak árait leszállították, így példuál a 12 hónapos előfizetés mostantól 113 dollárba kerül, ami közel 37%-os megtakarítást jelent. További akció, hogy aki most befizet 199 dollárt, az életre szóló tagságot vált és a jövőben nem kell foglalkoznia a havi díjjal sem. Ha még ez sem lenne elég, akkor az Egyesült Államokban pár napja debütált első tartalmi frissítés, a Book 13: Doom of the Last-king hamarosan Európában is elérhető lesz és rengeteg újítást tartalmaz. Például Forochelben egy új régiót kapunk, egy új osztály, a Defilers is felbukkan, továbbá új Hobby System kapott helyett. Ezenkívül egy új frakció, a Lossoth is felbukkan. Ráadásul mindezt ingyen teszi elérhetővé a Turbine.

 

lotroa.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)